Összefogás

A Jobbulást! Alapítvány elindította a koronavírus-járvány során érkező felajánlások és az egészségügyi dolgozók, illetve magánszemélyek segítségkéréseinek gyűjtőoldalát, hogy az igények és a felajánlások minél könnyebben egymásra találhassanak.

Miben segít ez az oldal?

A jelenlegi koronavírus-járványban segít összekötni mindazokat (az egészségügyi dolgozókat és a lakosságot egyaránt), akiknek segítségre van szükségük azokkal, akik felajánlják segítségüket.

Hogyan működik, ha segítséget szeretne kapni?

Ha segítséget szeretne kapni, akkor kereshet a „Felajánlások” menüpont alatt több szempont alapján is. A „Részletek” alatt megnézheti annak teljes tartalmát, majd felveheti a kapcsolatot a felajánlóval. Innentől már Önök beszélik meg és intézik a továbbiakat.  

Ha ezek után is segítségre van szüksége, kérjük, töltse ki a „Új kérés” űrlapot.  A Küldés gombra kattintva a „Kérések” alatti menüpontban megtalálható és több szempont szerint kereshető lesz a kérése, így a segítők könnyen rátalálhatnak, és felvehetik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen. Amennyiben posztjat módositani szeretné vagy a segítségkérés már nem aktuális, kérjük, írjon erről egy emailt az info@jobbulastalapitvany.hu címre.

Biztonságos?

Az oldal csak lehetőséget teremt, hogy összekösse egymással azokat, akik segítséget kérnek és önként segítséget ajánlanak fel. Mi nem ellenőrizzük az oldalt igénybe vevő felhasználókat és az általuk feltett információk valóságtartalmát. Felelősséget semmilyen, az oldalon elhelyezett tartalomért vagy esetleges káreseményért nem tudunk vállalni. Kérjük a felhasználókat, amikor felveszik egymással a kapcsolatot, győződjenek meg a közölt információk hitelességéről és körültekintően kommunikáljanak egymással!

Ki használhatja az oldalt?

Bárki használhatja, aki segítséget vár vagy éppen segítséget szeretne nyújtani a járvány időszaka alatt. 

Hogyan működik, ha segítséget szeretne nyújtani?

Ha segítséget szeretne nyújtani, akkor kereshet a „Kérések” menüpont alatt több szempont alapján is. A „Részletek” alatt megnézheti annak teljes tartalmát, majd felveheti a kapcsolatot a segítségkérővel. Innentől már Önök beszélik meg és intézik a továbbiakat.

Ha nem talált Önnek megfelelő lehetőséget és segítséget kíván nyújtani akár az egészségügyi dolgozóknak, akár a lakosság számára, kérjük töltse ki a „Új felajánlás” űrlapot. A Küldés gombra kattintva a „Felajánlások” alatti menüpontban megtalálható és több szempont alapján kereshető lesz a felajánlása, így a segítséget kérők könnyen rátalálhatnak és felvehetik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen. Amennyiben a felajánlását módosíani szeretné vagy már nem aktuális, kérjük, írjon erről egy emailt az info@jobbulastalapitvany.hu email címre.

ÚJ FELAJÁNLÁS

ÚJ KÉRÉS