Projektjeink

 

Páciensek hangja

Szeretnénk hangot adni a pácienseknek, mert hisszük, hogy véleményük és tapasztalataik megismerése szemléletváltást eredményezhet az egészségügyben, ezért Alapítványunk létrehozott egy felületet, ahol Ön is közvetlenül értékelheti az egészségügyi ellátást.

A betegelégedettséget mérő rendszerrel lehetőséget adunk az ország bármely közfinanszírozott kórházának és szakrendelőjének nyilvános és strukturált értékelésére. Az Önök válaszai révén így mérhető és összehasonlítható adatok állnak majd az intézmények és a döntéshozók rendelkezésére, valamint segítenek megoldani az eddig rejtve maradt problémákat.

Tiszta mosdók a jobbulásért

A kulturált mosdó megléte ma már bárhol – legyen az mozi, szórakozóhely vagy munkahely – alapvető elvárás. Azonban az egészségügyi intézményekben, ahol pedig a legnagyobb jelentősége lenne, ez sajnos gyakran nem adott, és a betegek rossz élményekkel, fertőzésekkel térnek haza a kórházból.

Alapítványunk ezen szeretne változtatni, ezért indítjuk útjára Tiszta mosdók a jobbulásért! kampányunkat, melynek célja támogatni az állami egészségügyi ellátást nyújtó kórházak és járóbeteg szakrendelők mosdóinak felújítását.

Tiszta kézzel a jobbulásért

Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója alkalmából szeretnénk elérni, hogy tanai, melyekért 170 évvel ezelőtt küzdött, végre idehaza is érvényre jussanak: a kórházi dolgozók minden beteg ellátása előtt és után fertőtlenítsenek kezet, ezáltal visszaszorítva a kórházi fertőzések előfordulását.

A Jobbulást! Alapítvány kezdeményezését támogatva most Ön is hozzájárulhat a betegbiztonság javításához!

 

Global Handwashing Day

A Jobbulást! Alapítvány a Semmelweis 200 – Tiszta kézzel a jobbulásért! programja keretében pályázatot hirdet 500 liter folyékony szappan átadására.

A Kézmosás Világnapja alkalmából 1000 db 500 ml-es folyékonyszappan-utántöltővel kívánjuk támogatni az egészségügyi intézmények beteg- és látogatói mosdóinak felszerelését.

COVID - Összefogás

A Jobbulást! Alapítvány elindította a koronavírus-járvány során érkező felajánlások és az egészségügyi dolgozók, illetve magánszemélyek segítségkéréseinek gyűjtőoldalát, hogy az igények és a felajánlások minél könnyebben egymásra találhassanak.