Rólunk írták

Számít, hogy mire számíthat!

Számít, hogy mire számíthat!

Betegelégedettséget mérő portált tesztel 8 szakrendelőben a Jobbulást! Alapítvány. Őszre az ország bármely közfinanszírozott kórházában és szakrendelőjében történő ellátást értékelhetik majd a páciensek. Az Alapítvány jelenleg még próbaüzemben működtetett rendszere nyilvánosan, strukturált keretek között ad teret a visszajelzéseknek, így mérhető és összehasonlítható adatok állnak majd az intézmények és a döntéshozók rendelkezésére.

Felajánlásokat gyűjtenek az egészségügynek

Felajánlásokat gyűjtenek az egészségügynek

2020. március 24., kedd – MedicalOnline Jobbulást! Alapítvány segít összekötni mindazokat (az egészségügyi dolgozókat és a lakosságot), akiknek segítségre van szükségük azokkal, akik felajánlják segítségüket.

Semmelweis-napon a betegek biztonságáról

Semmelweis-napon a betegek biztonságáról

2019. július 01., hétfő – MedicalOnline Az intézményi kézhigiéné mellett a betegelégedettség is a Jobbulást! Alapítvány tevékenységének fókuszába kerül, tudtuk meg dr. Pákó Judittól, a szervezet kuratóriumának elnökétől.

Kézhigiéné: nem tudunk kilépni a középszerből

Kézhigiéné: nem tudunk kilépni a középszerből

2018. május 11., péntek – MedicalOnline Miközben az állam tehetetlenségét felismerő magánszemélyek saját pénzükből támogatják a kézhigiénét a magyar kórházakban, az intézmények tartják a közepes szintet a kézmosási gyakorlatban.

Civilek javítanának a kórházi higiénián

2018. május 4., péntek – HÍR TV Adományokból javulhat a kézhigiénia a magyarországi kórházakban. Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulóján egy alapítvány hirdetett kampányt, hogy javítson a helyzeten. Az egészségügyi államtitkárság főosztályvezetője szerint a kórházak gazdasági irányításán múlik a kézhigiénia.

Több kézfertőtlenítő lesz a kórházakban a fertőzések megelőzéséért

2018. május 3., csütörtök – Magyar Idők A kórházi fertőzések megelőzéséért az Egészségügyi Világszervezet, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és civilek összefogásával megnövelik a kézfertőtlenítők számát, elsőként az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben – jelentették be csütörtökön, az intézményben rendezett sajtótájékoztatón.

Kézfertőtlenítőt kapnak a betegágy mellé

2018. május 03., csütörtök – MedicalOnline A Jobbulást! Alapítvány Semmelweis 200 – Tiszta kézzel a jobbulásért! országos kampányának első állomása a Korányi Intézet.