Rólunk

 

Dr. Pákó Judit

Dr. Pákó Judit

általános orvos

 

Dr. Hegedűs Zsolt

Dr. Hegedűs Zsolt

ortopéd sebész, egészségpolitikai tanácsadó

Dr. Máté-Horváth Nóra

Dr. Máté-Horváth Nóra

aneszteziológus szakorvos, coach

 

Kalmár István

Kalmár István

egészségügyi menedzser

 

Dr. Tóth Judit Mária

Dr. Tóth Judit Mária

általános orvos

 

Alapítványunkat két orvos és egy egészségügyi menedzsmenttel foglalkozó szakember hozta létre. A magyar egészségügy mindannyiunk által nap mint nap tapasztalható nehézségeire kívánunk a civil szervezetek eszköztárával megoldásokat keresni.

Úgy látjuk, számos olyan probléma okoz gyakori fennakadást a betegellátásban, ami kreatív módon, újszerű projektekkel, ötletekkel és temérdek munkával megközelítve, közös célok mentén történő együttműködések kialakításával megváltoztatható, ezáltal a betegek és az ellátók számára is kézzelfogható eredményeket lehet elérni.

 

Alapító okiratunkban foglalt céljaink a lakosság és az egészségügyi dolgozók egészségi állapotának javítása és az egészségügyi ellátás körülményeinek, színvonalának emelése. Innovatív szolgáltatások fejlesztése az ellátórendszer hatékonyságának és betegközpontúságának növelése érdekében, és széles körű együttműködés kialakítása az egészségügyi rendszer szereplői között.

Névválasztásunk is ezeket a célkitűzéseket tükrözi: egyszerre fejezi ki a betegek és az ellátórendszer jobbulása iránti elhivatottságunkat.