Jelentkezés Covid-19 tüskefehérje elleni antitest-vizsgálatra

2021.04.12.

Alapítványunk lehetőséget biztosít ingyenes COVID-19 tüskefehérje elleni antitest szerológiai vizsgálatra egészségügyi és szociális intézmények dolgozói (75 fő) számára. A vérvétel Budapesten, a Corden Laboratóriumban történik.

“Az alkalmazott SARS-CoV-2-Quant IgG teszttel a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérje receptorkötő doménje ellen termelt IgG antitestek mutathatók ki. Ezáltal a teszttel kimutatható a fertőzés következtében termelődött ellenanyagszint, illetve a mRNS és vektorvakcinákkal történő immunizáció hatására kialakuló immunválasz is.” (forrás: https://www.corden.hu/koronavirus-sars-cov-2-igg-antitest-szerologiai-vizsgalat)

A vizsgálatot elsősorban azoknak ajánljuk, akik átestek a fertőzésen, és legalább 3 hete gyógyultak.  Ők ugyanis, amennyiben pozitív az ellenanyag-vizsgálatuk, alkalmasak lehetnek plazmadonorként segíteni a jelenleg is súlyos állapotú pácienseken (függetlenül attól, hogy kaptak-e oltást vagy sem). Az alkalmasság további feltételeiről az alábbi linken talál bővebb információt. https://www.ovsz.hu/hu/hirek/segitsd-plazmaadasoddal-fertozottek-gyogyitasat-0

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A vizsgálattal kapcsolatos részleteket írásban továbbítjuk, további kérdésekkel az info@jobbulastalapitvany.hu címen készséggel állunk rendelkezésre.

Jelentkezési lap

* : Kötelezően kitöltendő mező

További híreink:

Ombudsmani vizsgálatot kértünk

Ombudsmani vizsgálatot kértünk

A jobbulast.info oldalra beérkező egyik hozzátartozói visszajelzés felvetette több alap- és betegjog rendszerszintű...